Linteweversstraat 20 ¦ B - 7780 KOMEN ¦ T: 056 / 56 11 11 ¦ F: 056 / 56 11 19 ¦ info@wertim.be ¦ Français
Houten ramen

Houten raamprofielen: authentiek en duurzame klasse

 

Ramen geven elke woning een eigen karakter. Daarom heeft Wertim geen standaardproduct, maar een geïndividualiseerd raamprofiel voor elk huis en elke toepassing. Van klassiek en romantisch tot strak en modern, naar binnen of naar buiten opendraaiend, draai- en kipsystemen, vouwschuiframen,... de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

'Hout is voor altijd'

Met een houten raam kiest U voor tijdloze en duurzame schoonheid. Van nature mooi en sterk, biedt een houten raam U bovendien een uitstekende isolatie. Hout is zonder meer het meest duurzame bouwmateriaal en de uitzonderlijke kwaliteit van onze systemen benadrukken we graag door 10 jaar garantie te garanderen op onze raamprofielen. 

Bij Wertim NV kiest U uit verschillende elegante houten raamprofielen van absolute topkwaliteit. Bovendien bieden we U de ruimste keuze aan duurzame en degelijke houtsoorten (Mahonie, Afrormosia, Afzelia, Padouk, Merbau, Lariks,...). Geschikt voor elke stijl, biedt ons aanbod de stevigheid en duurzaamheid waar U naar op zoek bent.  

 

 

1. Reeks 68 opdek: onze basisreeks met opdekvleugel van 68 mm dik. Kan zowel in klassieke uitvoering (kader 68 mm dik) als  in blokraam uitvoering (kader tot 140 mm dik). 

Uw-waardes tot 1.2 afhankelijk van gekozen glas,  afstandhouder en houtsoort

 

2. Reeks 68 indek : onze reeks met vleugel van 68 mm dik die inliggend in de kader gemonteerd wordt. Kaders van 88 tot 140 mm dikte (blokraam).

Uw-waardes tot 1.2 afhankelijk van gekozen glas,  afstandhouder en houtsoort

 

3. Reeks 78 opdek en indek : onze reeksen  met 78 mm vleugels. Perfect gesitueerd als laag-energie raam met mogelijkheid 3 dubbele beglazing toe te passen. 

Uw- waardes tot 0.9 afhankelijk van gekozen glas,  afstandhouder en houtsoort

 

4. Reeks 88 opdek en indek : onze reeksen  met 88 mm vleugels. Het passief raam.

Uw-waardes < 0.8 afhankelijk van gekozen glas en houtsoort

 

5. Reeks 108 opdek: onze reeks  met bouwdiepte van 108 mm. Het passiefraam voor de meest veeleisende passiefbouwer

 

Door onze uiterst flexibele  en volledig geautomatiseerde productiemethode, uniek op de Europese markt, kunnen we elk raam personaliseren en aanpassen. Een veelvoud aan opties en uitvoeringsmogelijkheden laat toe telkens een andere look te creëren: strak of minimalistisch, landelijk, retro, ...

Uniek hierbij is dat wij quasi iedere profilering volledig uit één blok hout frezen zodat  opgekleefde neusjes en sierprofielen niet meer nodig zijn. Dit verhoogt zowel de duurzaamheid als de esthetische waarde van uw ramen.

Ook kunnen we bij restauratie van historische gebouwen perfect het origineel reproduceren! We voldoen hierbij steeds aan de richtlijnen van Onroerend Erfgoed wat betreft renovatie van geklasseerde gebouwen.

 

NIEUW: HOUT gecombineerd met ALUMINIUM

 

Het raam van de toekomst nu reeds beschikbaar voor de fijnproever !  Mail ons voor meer info of voor productinformatie. Vanaf eind november is deze info ook als download beschikbaar via de website.

ONTDEK HOUT-ALU

Hout-Alu

 

kleuren

Gekleurde ramen en deuren zorgen voor een toegevoegde waarde aan uw woning. Ze combineren de buitenkant van uw woning met uw interieur.  Gelakte houten ramen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de RAL-kaart.

Bicolor lakken

U wil de buitenkant van uw ramen matchen met de buitenkant van uw  woning, en de binnenkant van diezelfde ramen harmoniseren met het gezellige interieur ? Bicolor ramen zijn de oplossing.  Wertim NV kan gelakte ramen aanbieden met voor de buiten -en de binnenkant van uw ramen een verschillende kleur naar keuze.

Gekleurde accessoires

Krukken, scharnieren en andere accessoires kunnen in dezelfde kleur gelakt worden als uw ramen. Zo ontstaat een geheel dat naadloos aansluit bij de stijl van uw woning.

Natuurlijke vergrijzing

Ook voor wie zijn hout op een natuurlijke wijze wil laten vergrijzen, hebben wij het ideale product:  Saturator Grey. Dit produkt laat natuurlijke vergrijzing toe,  maar zorgt er wel voor dat uw buitenschrijnwerk in topconditie blijft.

 

Onderhoud

Hout is tijdloos en het meest duurzame product op de markt.... mits correcte eindbehandeling! Een duurzame houtbescherming is dus heel belangrijk. Onze ramen kunnen, na een eerste grondlaag, verder behandeld worden met een kleur naar keuze. Deze verdere behandeling maakt uw buitenschrijnwerk gegarandeerd onderhoudsarm. 

 

'Veiligheid en gebruiksgemak: 
2 sleutelwoorden bij modern wooncomfort.

Bij Wertim N.V. wordt elk dossier 

ook vanuit die hoek uitvoerig bekeken.'


 

Veiligheid

Veiligheid en comfort zijn sleutelwoorden geworden. Uw woning is een plek waar u zich veilig voelt en kan ontspannen.  Dat wordt een stuk gemakkelijker wanneer u weet dat uw huis goed beveiligd is.

Daarom zijn onze ramen reeds aan de basis voorzien van een inbraakvertragend beslag. Onze deuren, schuifdeuren en ramen kunnen extra beveiligd worden naargelang uw wensen. Met ons speciaal beslag en een uitgebreid aanbod veiligheidsbeglazing bieden we een antwoord op zowat elke vraag !

Wist U trouwens dat houten schrijnwerk ook brandveilig is ? Omdat hout eerst verkoolt, vertraagt het verder inbranden.

Het WTCB-kwaliteitslabel waarover al onze houten ramen beschikken garandeert een totale wind- en waterdichtheid. In combinatie met een aangepaste beglazing, kan U komen tot een perfecte thermische en akoestische isolatie.

 

Duurzaamheid: Denk Eco, Denk Hout. Denk ook FSC !