Netwerk

Salamander Window & Door Systems behoort tot de leidende Europese systeemleveranciers voor raam- en deursystemen van kunststof. Dit Duitse A-merk extrudeert zijn PVC profielen enkel in Duitsland en focust op hoge warmteweerstand.

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Reynaers laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu. Hun kwalitatieve systemen voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie.

Marktleider in verluchtingsroosters met steeds innovatieve oplossingen.

Sobinco is het enige bedrijf in België, gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren. Hoewel deze producten bijna onzichtbaar zijn voor de consument, zijn ze van cruciaal belang voor de kwaliteit van het eindproduct en dragen ze bij tot een veilige, comfortabele en stijlvolle woon- en werkomgeving.... Voor vele producten behoort Sobinco dan ook tot de absolute marktleiders.

MACO produceert op drie productielocaties in Oostenrijk en verkoopt wereldwijd bouwbeslag in meer dan 40 landen. Om 98% zelf te kunnen produceren hebben ze een eigen machinebouwafdeling. Hier worden bijvoorbeeld montageautomaten geconstrueerd en gebouwd. De fabriek in Salzburg is uitgerust met de modernste metaalverwerkingsmachines. Dit hoogwaardig beslag wordt zowel in onze pvc, houten als hout-alu ramen ingebouwd.

100% Belgisch en al meer dan 120 jaar actief in de transformatie van vlak glas. Na al die tijd, kunnen we stellen dat Sprimoglass een gevestigde waarde is in de sector. Net zoals we zeker zijn dat de service die ze bieden, moeilijk te evenaren is. Korte levertijden, feilloze na-leveringen, een open en eerlijke communicatie, kortom een integere partner.