Wertim als partner

DURENARD zoekt partners

Om ons netwerk van verdelers van ‘Durenard’ = ‘Ons Merk met een Plus’ landelijk uit te breiden, bieden wij verschillende formules van samenwerking aan.

Van Durenard-corner, over Durenard-dealer tot Durenard-partner.

Wil je deel uitmaken van een sterke verkoopsorganisatie met een duidelijke toekomstvisie op ‘Ramen en Deuren op Maat’, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via info@wertim.be.

Wij komen vrijblijvend bij je langs om een mogelijke samenwerking te bespreken.
 

Durenard-klantencategorieën

We onderscheiden 3 klantencategorieën. Bovendien bieden we aan elke Wertim-klant de mogelijkheid om deel uit te maken van het Durenard verdeelnetwerk.

Als basis voor deze verdeling, nemen we de door de klant gevolgde productcategorieën in zowel hout, hout-alu, alu en pvc.

 • Categorie 1: Durenard PARTNER
  De Durenard PARTNER volgt alle productgroepen van Durenard en heeft een volledige showroom ingericht in overleg met Wertim.
  Hij is overtuigd van de meerwaarde van een “all-in” raam en wenst deze visie ook aan de eindklant over te brengen.
  De Durenard PARTNER geniet de meeste ondersteuning van Wertim: bezorgen van adressen, vermelding op de website tot publicitaire ondersteuning en beursdeelnames. Ook een uitgebreid opleidingspakket zowel technisch als commercieel is voorzien.
   
 • Categorie 2: Durenard DEALER
  De Durenard DEALER volgt alle productgroepen van Durenard, maar heeft geen showroom. Hij kan gebruik maken van onze eigen toonzaal.
   
 • Categorie 3: Durenard CORNER
  De Durenard CORNER kiest expliciet voor 1 of meerdere productgroepen uit het gamma van Durenard en exposeert deze in zijn eigen toonzaal.